D'ale lu' Ianculescul

Ce ar trebui sa stii despre barierele pentru parcare?

Mai intai de toate, in momentul in care discutam despre bariere parcare, trebuie sa specificam faptul ca acestea au fost anume construite pentru a impiedica accesul in diferite parcari al autoturismelor neautorizate.

De exemplu, aceste bariere pentru parcare pot sa fie folosite pentru ca sa nu aiba toata lumea acces intr-o zona industriala, sau intr-o zona rezidentiala, intr-o parcare publica sau particulara, intr-o parcare industrial, sau pot pot sa mai fie folosite pentru a permite sau pentru a bloca traficil in diferite zone.

In primul rand, referitor la barierele de acces, ar trebui mentionat faptul ca principalul lor avantaj este acela ca ele pot sa fie actionate de la o distanta destul de mare, prin telecomanda, prin buton sau prin intermediul unei cartel de proximitate.

Daca stam sa discutam despre distantele pe care le pot acoperi aceste bariere automate, atunci trebuie mentionat faptul ca ele pot sa acopere distante cuprinse 3 metri si 12 metri.

In ceea ce priveste modul de functionare al acestor sisteme de bariere automate, ar fi bine de mentionat faptul ca ele functioneaza in baza unui sistem electromecanic de ridicare al barierei, cu scopul de a controla accesul stradal la diferite cladiri, blocuri, firme sau locuinte.

In cele ce urmeaza in acest articol, vom discuta putin si despre termenii care fac parte din categoria barierelor auto.

In primul rand bariera, este de fapt un ansamblu format dintr-un motor, un dispozitiv de actionare, si nu in ultimul rand un brat oscilant.

Motorul barierei este un alt termen care face parte din aceasta categorie, si care este cea mai importanta componenta a unui sistem de bariere. Aceasta este componenta care transforma energia electrica de la sursa, in energie mecanica.

Barierele auto automate, reprezinta un alt termen destul de des folosit in acest domeniu, si sunt puse in miscare numai pe cale electrica, insa in conditiile in care situatia o cere, ele pot sa fie actionate si in mod manual.

Barierele auto manuale, sunt actionate in mod evident numai de catre oameni, si sunt opusul barierelor automate, insa cu siguranta montarea lor este mult mai putin costisitoare decat montarea barierelor automate.

Barierele solare sau barierele cu baterie solara sunt si ele foarte interesante. Toata energia care are rolul de aduce la miscarea bratului, este provenita direct de la soare, iar aici este important de mentionat faptul ca sistemul are incorporate un panou solar care are rolul de a capta energia transmisa, care apoi va fi transformata in energie mecanica.

Daca stam sa discutam utin despre accesoriile unei bariere auto, atunci ar cam trebui sa mentionam faptul ca acestea sunt acle accesorii care ajuta la o mai buna functionare a sistemului de bariere auto pentru acces.

Este iarasi important de mentionat si faptul ca se pot gasi bariere electromecamice, care sunt formate dintr-un element mecanic si unul electric. Practic, se poate spune ca acestea ar fi partile componente.

Ei bine, acestea ar fi doar cateva dintre detaliile pe care ar cam trebui ca fiecare sa le cunoasca despre sistemele de bariere.

Related Posts

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Usi pentru garaj tip rulou disponibile la Alexiana, afla de aici mai multe detalii

Casa semnifica pentru noi acel spatiu in care ne simtim in deplina siguranta si armonie. E locul in care ne retragem dupa o zi de stat la birou,…

Mercedes GLC de vânzare în leasing – află din acest articol de Elite Cars Leasing

Când ne imaginăm la volanul mașinii ideale, ne place să o facem într-un mod măreț. Cu zgomotul motorului și adierea vântului în păr, mașinile ne oferă acea senzație…

Steroizii si Legea: Explorand Controversele si Ramificatiile Legale ale Utilizarii lor

Steroizii anabolizanti au fost subiectul unor dezbateri aprinse si controversate, in special in contextul legilor care reglementeaza utilizarea lor. Aceste substante sunt cunoscute pentru efectele lor asupra cresterii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *