D'ale lu' Ianculescul

Seturi de produse promotionale ce pot fi facute cadou

Cu siguranta in momentul in care esti antreprenor, mai ales in conditiile in care se apropie si sarbatorile de iarna, ai putea sa iti surprinzi angajatii intr-un mod placut, prin tot felul de produse si de materiale promotionale, pe care li le poti oferi ca si cadou.

In aceasta perioada, magazinele online care comercializeaza produse promotionale, cu siguranta pun la dispozitia clientilor o multime de obiecte promotionale, asa ca ai putea sa te gandesti serios la acest aspect.

De exemplu, pentru angajatii tai de la birou, ai putea opta pentru un set de obiecte promotionale Business, care contine diferite produse ce pot fi chiar si personalizate, si care pot sa fie utile in orice afacere,

Din acest set, face parte un pix Wumpy, care este un elegant instrument de scris, si este ideal si din punct de vedere al pretului, raportat la calitatea sa.

Tot din acest set mai face parte si agenda Herlitz, care are un format A5, si care este dotata cu nu mai putin de 352 pagini si care are coperta buretata, in timp ce colutile interioare sunt perforate.

Un notes colorat se ma regaseste in acest set, care contine 100 de pagini, si care are o coperta dintr-o imitatie de piele. Un breloc metalic care are este prevazut cu fisa pentru caruciorul de la supermarket este iarsi un alt obiect care se poate regasi in acest set.

Ei bine, dupa cum spuneam, un astfel de set este ideal sa il oferi angajatilor tai de birou, insa cu un asemenea set poti sa iti surprinzi chiar si partenerii de afaceri, sau de ce nu, chiar si clientii fideli.

Daca obiectivul firmei tale este acela de a folosi cat mai multe produse si obiecte eco, atunci cu siguranta ai putea sa iti indrepti atentia spre un set de materiale promotionale care sa se incadreze in acest concept.

Un notes Zuke de 80 de pagini ar fi primul material promotional din acest set promotional, iar produsul contine 80 de pagini liniate, care au fost realizate in hartie reciclata. Ca si accesoriu pentru notes am putea aminti un suport pentru pix, dar si un pix din carton reciclat.

Tot din acest set de produse promotionale eco mai face parte si un set de 6 creioane colorate, realizate din hartie reciclata, si pentru ca totul sa fie eco, sunt ambalate in cutie de carton.

Din acest set mai fac parte si notitele adezive, evident realizate tot din hartie reciclata, iar aceste notite pot sa fie si colorate, si pot sa fie folosite ca si semne pentru carte.

Tot angajatilor si partenerilor de afaceri, ai putea sa le oferi si un set de obiecte promotionale Deluze, care se remarca datorita designului impresionant, dar si datorita materialelor de cea mai buna calitate.

Din acest set de produse fac parte setul de pixuri din lemn Nawodu, agenda Herlitz, dar si suportul pentru carti de vizita Valence.

Asadar, atunci cand vrei sa surprinzi pe cineva intr-un mod placut, fie ca discutam despre parteneri de afaceri, clienti sau angajati, cu siguranta acestea ar fi cadourile ideale.

Related Posts

Infracțiunea de loviri și alte violențe – apelarea urgentă la un avocat

Infracțiunea de loviri și alte violențe este una destul de practicată la nivel național și internațional. Din lipsă de sprijin sau cunoștințe, victimele nu apelează prea des la…

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii…

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Leave a Reply