D'ale lu' Ianculescul

Cateva date despre Novum Rent a Car Timisoara

Inchirierea-unei-masini-din-UEInchirierile de autoturisme reprezinta o afacere de succes in ultimii ani, luand o amploare deosebita.

Operatiunile pentru inchiriere rapida sunt foarte importante, deoarece constientizam ca timpul dumneavoastra este foarte important, dar si ca absolut nimanui nu ii place ca sa astepte. Motiv pentru care prin compania de inchirieri puteti sa primiti/predati autovehiculul in timpul cel mai redus, deoarece au fost simplificate la maxim toate formalitatile.

Este necesar doar ca sa aveti un permis de conducere valabil, o carte de identitate sau un pasaport. Serviciile de inchirieri masini Timisoara sunt ieftine. Multe persoane aloca din buget si altor resurse, asa ca firma de inchirieri are grija de acestea, practicand preturi destul de atractive. Puteti beneficia si de numeroase reduceri, mai ales in cazul in care sunteti unul dintre clientii care fac apel la serviciul de inchiriat masini al firmei in mod frecvent.

De regula, in aceste situatii firma va ofera diverse discounturi care ajung in anumite situatii chiar si cu 20% mai putin. Se ofera discounturi si in situatia in care sunt inchiriate autoturisme pe perioade mai lungi.

Se pot inchiria automobile noi de la diverse marci de prestigiu, parcul de masini de inchiriat este destul de mare, iar acolo o sa gasiti diverse marci de autoturisme, modele noi care nu au mai fost folosite in inchiriere de mai mult de un an. Compania de inchirieri auto Timisoara se preocupa atat de bugetul, cat si de siguranta dumneavoastra.

Autoturismele inchiriate includ si dotari de siguranta ori de confort precum ABS, airbag, climatizare, geamuri electrice, etc.

De regula se beneficiaza de inchirieri masini Timisoara fara sa fie vreo limita de kilometri. Prin modul de functionare se impune o perioada minimala de inchiriere pentru cel putin 24 de ore, in acest caz percepandu-se o garantie maxima, numarul de kilometri fiind limitat. Insa daca optati sa inchiriati o masina pentru cel putin 2 zile, veti putea sa conduceti fara limita de kilometri. Serviciul de inchiriere functioneaza non-stop.

Predarea se face si la adresa clientului, acesta fiind un mare avantaj pentru client. In primul rand este un grad sporit de comoditate, apoi predarea si preluarea autoturismelor se face fara niciun cost suplimentar pentru client.

In oferta de inchiriere se mai includ si alte servicii cum ar fi beneficierea de aparatura Gps gratuita. Persoanele care inchiriaza o masina cel putin 14 zile, beneficiaza in mod gratuit pe tot timpul inchirierii de un sistem Gps performant. Serviciul de rent a car aeroport Timisoara functioneaza destul de bine. Acest serviciu se refera la predarea si totodata preluarea automobilului in incinta aeroportului Traian Vuia.

Persoanele care aleg sa inchirieze si a doua oara o masina de la compania de inchirieri Novum Rent a Car Timisoara beneficiaza de reduceri de 10%. Atat calitatea masinilor a serviciilor, cat si reducerile contribuie din plin la fidelizarea clientilor pe termen lung. Toate aceste servicii contribuie din plin la rezolvarea unei probleme stringente in ziua de azi, nu numai in Timisoara cat si in restul tarii, inchirierea in conditii optime a unui autoturism.

Related Posts

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Usi pentru garaj tip rulou disponibile la Alexiana, afla de aici mai multe detalii

Casa semnifica pentru noi acel spatiu in care ne simtim in deplina siguranta si armonie. E locul in care ne retragem dupa o zi de stat la birou,…

Mercedes GLC de vânzare în leasing – află din acest articol de Elite Cars Leasing

Când ne imaginăm la volanul mașinii ideale, ne place să o facem într-un mod măreț. Cu zgomotul motorului și adierea vântului în păr, mașinile ne oferă acea senzație…

Steroizii si Legea: Explorand Controversele si Ramificatiile Legale ale Utilizarii lor

Steroizii anabolizanti au fost subiectul unor dezbateri aprinse si controversate, in special in contextul legilor care reglementeaza utilizarea lor. Aceste substante sunt cunoscute pentru efectele lor asupra cresterii…

Leave a Reply