D'ale lu' Ianculescul

Cateva date despre Novum Rent a Car Timisoara

Inchirierea-unei-masini-din-UEInchirierile de autoturisme reprezinta o afacere de succes in ultimii ani, luand o amploare deosebita.

Operatiunile pentru inchiriere rapida sunt foarte importante, deoarece constientizam ca timpul dumneavoastra este foarte important, dar si ca absolut nimanui nu ii place ca sa astepte. Motiv pentru care prin compania de inchirieri puteti sa primiti/predati autovehiculul in timpul cel mai redus, deoarece au fost simplificate la maxim toate formalitatile.

Este necesar doar ca sa aveti un permis de conducere valabil, o carte de identitate sau un pasaport. Serviciile de inchirieri masini Timisoara sunt ieftine. Multe persoane aloca din buget si altor resurse, asa ca firma de inchirieri are grija de acestea, practicand preturi destul de atractive. Puteti beneficia si de numeroase reduceri, mai ales in cazul in care sunteti unul dintre clientii care fac apel la serviciul de inchiriat masini al firmei in mod frecvent.

De regula, in aceste situatii firma va ofera diverse discounturi care ajung in anumite situatii chiar si cu 20% mai putin. Se ofera discounturi si in situatia in care sunt inchiriate autoturisme pe perioade mai lungi.

Se pot inchiria automobile noi de la diverse marci de prestigiu, parcul de masini de inchiriat este destul de mare, iar acolo o sa gasiti diverse marci de autoturisme, modele noi care nu au mai fost folosite in inchiriere de mai mult de un an. Compania de inchirieri auto Timisoara se preocupa atat de bugetul, cat si de siguranta dumneavoastra.

Autoturismele inchiriate includ si dotari de siguranta ori de confort precum ABS, airbag, climatizare, geamuri electrice, etc.

De regula se beneficiaza de inchirieri masini Timisoara fara sa fie vreo limita de kilometri. Prin modul de functionare se impune o perioada minimala de inchiriere pentru cel putin 24 de ore, in acest caz percepandu-se o garantie maxima, numarul de kilometri fiind limitat. Insa daca optati sa inchiriati o masina pentru cel putin 2 zile, veti putea sa conduceti fara limita de kilometri. Serviciul de inchiriere functioneaza non-stop.

Predarea se face si la adresa clientului, acesta fiind un mare avantaj pentru client. In primul rand este un grad sporit de comoditate, apoi predarea si preluarea autoturismelor se face fara niciun cost suplimentar pentru client.

In oferta de inchiriere se mai includ si alte servicii cum ar fi beneficierea de aparatura Gps gratuita. Persoanele care inchiriaza o masina cel putin 14 zile, beneficiaza in mod gratuit pe tot timpul inchirierii de un sistem Gps performant. Serviciul de rent a car aeroport Timisoara functioneaza destul de bine. Acest serviciu se refera la predarea si totodata preluarea automobilului in incinta aeroportului Traian Vuia.

Persoanele care aleg sa inchirieze si a doua oara o masina de la compania de inchirieri Novum Rent a Car Timisoara beneficiaza de reduceri de 10%. Atat calitatea masinilor a serviciilor, cat si reducerile contribuie din plin la fidelizarea clientilor pe termen lung. Toate aceste servicii contribuie din plin la rezolvarea unei probleme stringente in ziua de azi, nu numai in Timisoara cat si in restul tarii, inchirierea in conditii optime a unui autoturism.

Related Posts

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii…

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei¬†salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare¬†este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Leave a Reply