D'ale lu' Ianculescul

Cum optimizam un site WordPress?

wordpress-logo-stacked-rgbExista nenumarate carti optimizare seo si unele dintre ele sunt foarte bune si ne pot fi extrem de utile atunci cand avem un site pe WordPress.

In acest articol ne-am decis sa va oferim mai multe sfaturi in ceea ce priveste optimizarea pentru aceasta platforma. Incercam sa va propunem un ghid cat mai complet depre toate aceste operatiuni iar pentru detalii in amanunt va recomandam sa cautati mai multe informatii in cartile de specialitate.

Simpla instalare a unui blog nu e suficienta. De fapt, acel moment in care ati terminat instalarea este cel cand va incepe distractia. In stpatele designului colorate au loc mai multe procese ce pot face diferenta intre blogurile de succes si cele unde nimeni nu intra. Sunt mai multe trucuri pe care le puteti aplica si va vom prezenta cat mai multe dintre ele pentru a va face o idee cat mai buna despre cele mai importante moduri prin care puteati deschide potentialul SEO al blogului vostru.

Setati linkurile permanente denumite in limba engleza permalinks. Site-ul ofera userilos si sansa de a face linkuri pentru blog care sa arate exact asa cum isi doresc. Tot ce va trebui sa faceti este sa va logati in sectiunea de admin pe WordPress si sa selectati setari si linkuri permanente.

In sectiuna aceasta veti avea posibilitatea sa alegeti dintre mai multe optiuni predefinite ori alternative, astfel veti putea sa selectati optiunea care va permite sa setati aspectul linkurilor in concordanta cu structurile preferate de voi.

Instalati si pluginuril pentru seo si aici noi va recomandam All in One Seo Pack. Pluginul acesta e unul din putinele pe care noi le instalam odata cu site-ul. Are mai multe optiuni pentru SEO printre care de a seta titluri la alegerea voastra pentru fiecare articol care exista pe blog  si vorbim aici despre titlul de la pagin, care apare in browser, va lasa sa puneti meta taguri pentru fiecare articol, descrieri si multe altele.

Setati corect descrierile meta. In ciuda faptului ca cei mai multi oameni sunt concentrati pe etichete si considera ca nu mai sunt importante descrierile meta, datorita faptului ca nu mai sunt chiar atat de utilizate de Google, insa merita sa investiti timp pentru a se obtine descrieri meta potrivite.

Descrierile meta sunt o descriere cat mai buna si cat mai succinta pentru continutul prezent in pagina de pe blog si nu ar trebui sa promita nimic din tot ce nu oferiti.

Pe de alta parte celelalte motoare de cautare utilizeaza inca tipul acesta  de descriere si prin urmare ele trebuie sa fie cat mai bune si cat mai convingatoare pentru ca cititorii sa dea click pe linkuri. In plus tineti minte ca in cazul in care Google decida ca nu exista si un fragment de text destul de bun pe pagina voastra pentru a va rezuma intreg continutul de pe aceasta pagina. Din motivul acesta descrierile sunt elemente importante.

WordPress face sa fie usoara optimizarea de imagini asadar nu exista scuze pentru un asemenea pas. Pentru practicile SEO cat mai bune, imaginile care sunt utilizate in posturi trebuie sa aiba si titlu si etichete alt pentru ca datorita acestora motoarele de cautare pot sa citeasca ceea ce imaginile ar trebui sa fie.

Related Posts

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Usi pentru garaj tip rulou disponibile la Alexiana, afla de aici mai multe detalii

Casa semnifica pentru noi acel spatiu in care ne simtim in deplina siguranta si armonie. E locul in care ne retragem dupa o zi de stat la birou,…

Mercedes GLC de vânzare în leasing – află din acest articol de Elite Cars Leasing

Când ne imaginăm la volanul mașinii ideale, ne place să o facem într-un mod măreț. Cu zgomotul motorului și adierea vântului în păr, mașinile ne oferă acea senzație…

Leave a Reply