D'ale lu' Ianculescul

Oferta de nerefuzat!!!

Oferta de nerefuzat!!!

Dragi prieteni, am fost contactat de o firma(momentan nu pot sa ii dezvalui numele), care mi-a oferit 100 de euro pentru un articol pe blogul meu.
Prima data cand am citit mailul cu oferta lor, am crezut ca e spam, dar l-am citit din nou, am luat legatura cu administratorul firmei respective. Am pus ultimele detalii la punct si am batut palma.

Suma oferita este destul de buna, mai ales pe criza asta. Am mai scris articole sponsorizate, dar pe niciunul nu am primit pana acum 100 de euro. Cel mai mult am avut 150 de lei, dar acest record va fi batut.

Cum evaluez daca suma oferita este la nivelul asteptarilor?
In primul rand imi verific PR sa vad daca a mai crescut sau a mai scazut, acum am 3. Depinde de cat de mare este articolul despre care o persoana sau o firma vrea sa scriu, de cate linkuri trebuie bagate in acel articol.
Dar cel mai mult va conta cate vizite va primi acel site sau produs de la ianculescul.com.

Cum pregatesc materialul solicitat?
Cele mai multe informatii le obtin de la “client”, in proportie de 70-80%. Incerc sa vin si eu cu ceva nou, caut pe google, cica gasesti orice pe google zic unii politicieni si presedintele unei tari din Europa.
Dupa ce termin articolul, mai intai il trimit clientului, daca acesta este multumit, va fi publicat. In caz contrar mai lucrez la articol, il intreb pe clent ce il nemultumeste, dupa ce totul este ok, va fi publicat.

Cum voi cheltui cei 100 de euro ?
Cei 100 de euro in voi reinvesti in materiale si articole ce ma ajuta sa imi cresc numarul de vizitatori, PR, astefl la urmatoare oferta voi putea cere mai mult de 100 de euro.

Cum voi promova materialul publicat pe blog pentru a imbunatati rezultatele obtinute de companie (clickuri)?

Voi promova articolul respectiv pe facebook, twitter, toateblogurile.ro, digg.com, etc.

Cred ca viitorul pietei de articole sponsorizate pe blog-uri este in crestere, la ora acutuala mi se pare ce mai ieftina metoda sa iti faci reclama la un produs sau un site, bloggeri au un potential enorm, cred ca vor depasii multe ziare din Romania.
Cei de la blogmoney au venit in sprijinul bloggerilor si ii ajuta sa castige bani din articole sponsorizate. Eu am incercat aceasta platforma si este destul de buna, am scos cateva sute de lei, de la ei.

Related Posts

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Leave a Reply